Foto: basqa91
Do tejto bábovky idú len bielka, mne ostali, keď som robila fánky. Táto bábovka je podľa mňa oveľa lepšia ako tá, do ktorej sa Zobraziť celý popisDo tejto bábovky idú len bielka, mne ostali, keď som robila fánky. Táto bábovka je podľa mňa oveľa lepšia ako tá, do ktorej sa dávajú celé vajíčka, ostáva mäkká aj na druhý deň. Veď vyskúšajte a posúďte sami :)
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
V mise si vyšľaháme bielka so štipkou soli na tuhý sneh. Pridáme ostatné suroviny a chvíľku šľaháme. Vylejeme do formy (ja som mala silikónovú ružu) a pečieme 30-40 minút na 160 °C. Po vychladení vyklopíme na tanier a polejeme polevou.
- 2
Polevu si pripravíme tak, že si práškový cukor vymiešame v šálke s citrónovou šťavou. Neuvádzam presné množstvo citrónovej šťavy, lebo aj ja som ju prilievala len odoka. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu