Smotanové rezne

jaroslava31 - bez fotkyjaroslava31, 26. decembra 2009

Recept som dostala od jednej veľmi milej obchodnej partnerky. Robila som ho teraz po prvý krát a je naozaj super

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

0,5 kg
0,2 l
2 strúčiky
1 lyžička
trochu
1 lyžica
2 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie rezne nakrájame podľa potreby a zo všetkých ostatných surovín si urobíme marinádu. Rezne premiešame v marináde a necháme odležať v chladničke minimálne 2 hodiny. Najlepšie je to na druhý deň. Vidličkou vyberáme rezníčky a obalíme ich v strúhanke a vyprážame ich v horúcom oleji.

  2. 2

    Podávame so zemiakovou kašou, zemiakovým šalátom ale aj samé sú fajn. Mäsko nasiakne všetku chuť a je jemné a veľmi chutné.

Diskusia k receptu

nyja
Ja som dnes robila na tento spôsob br. karé, ale neobaľovala som v strúhanke. Naložené som to mala v chladničke 2 dni.
Do tej marinády som dala ešte bazalku a provensálske byliny. Výborné :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia