Recept som dostala od jednej veľmi milej obchodnej partnerky. Robila som ho teraz po prvý krát a je naozaj super
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie rezne nakrájame podľa potreby a zo všetkých ostatných surovín si urobíme marinádu. Rezne premiešame v marináde a necháme odležať v chladničke minimálne 2 hodiny. Najlepšie je to na druhý deň. Vidličkou vyberáme rezníčky a obalíme ich v strúhanke a vyprážame ich v horúcom oleji.
- 2
Podávame so zemiakovou kašou, zemiakovým šalátom ale aj samé sú fajn. Mäsko nasiakne všetku chuť a je jemné a veľmi chutné.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Do tej marinády som dala ešte bazalku a provensálske byliny. Výborné :))