Slovenská pizza

egreska - fotkaegreska, 8. januára 2010
Slovenská pizza
Foto: egreska
2
porcie
15 minút
na 220 °C

Suroviny

Cesto:
1/3
1/2 čl
1/2 šalky
1 1/2  šalky
1 čl
1 PL
Navrch:
1-2




Postup

  1. 1

    Cesto vymiesime,a nechame pol hodinku nakysnut. Medzitym si udusime kapustu na oleji,ochutime solou,rascou...v miske si zmiešame pretlak alebo kečup,cesnak,olej,tymto potrieme cesto.

  2. 2

    Cibulu pokrajame na kolieska a poukladame na zaklad,zakryjeme kapustou a navrch poukladame slaninku.Pečieme na 220 st asi 15 min.

  3. 3

    Ak ste takuto pizzu ešte nejedli, tak ste prišli o vela...

Diskusia k receptu

egreska
prave že ta slaninka sa krasne vyškvarí a ochutí to cele a najlepšia je na to domaca..bez nej by to nebolo ono..
kimlo
U nás s Irish pube robia podobnú, len miesto slaniny je klobása, volá sa to Írska pizza.
duschko
Tato pizza sa mi celkom pozdava. Ukladam do MKK na neskorsie casy, pokial ma neprejde to obzerstvo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia