Slovenská pizza

magdula - bez fotkymagdula, 12. novembra 2010

je skoro hotový a suroviny sú vždy poruke

2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5  kg
2 ks
0,10 dkg,hociaký
 alebo jogurt




Postup

  1. 1

    zemiaky očistiť a na hrubo postruhať, dať na panvicu potretú olejom a opiecť. Pomocou taniera prevrátiť, posoliť pridať vajcia a nechať stuhnúť. Alebo posypať postrúhanym syrom a na tanier. Poliať smotanou, jogurtom.

Diskusia k receptu

evanaaa
Magdula, nie sú to náhodou rosti - ochutené? Ale dobré to je iste, zo zemiakov.
danculka
Nemusí to byť zle,a hlavne rýchle,ako som medzi Vami nemám problém , čo variť,rýchlo a dobre,dík.
mirian4
Ja to poznám pod názvom Obrátené zemiaky, ale postupujem takto: na dno nakrájanú na kocky slaninku, na to hrubšie kolieska cibule, na to postrúhané na veľkých slzách zemiaky, zalejem 1 rozšľahaným vajcom, posolím, okorením, chvíľu opečiem = otočím pomocou taniera na druhú stranu a opečené "zošúchnem na tanier", na vrch dám čili omáčku, alebo kyslú smotanu s cesnakom, syr a pod....
duschko
Cekm sa mi to pozava aj s komentarmi. Prikladam do MKK. Jeden nikdy nevie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia