Slimák s gaštanovou plnkou

tedko - bez fotkytedko, 31. januára 2011

Tento recept je taký od oka,trochu sladký,lebo mám tú diétu tak som vyskúšala tento koláč lebo mám takú chuť na sladké po mesiaci že už som to nevdržala a ráno upiekla a je to jedlé.

1/2 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

3 poháre
1 pohár
1 pohár
podľa množstva
štipka
Plnka :
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny sa zmiešajú dokopy a vypracujeme cesto,ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť.

  2. 2

    Cesto rozvaľkáme na plát,potrieme gaštanovým pyré,zvinieme do rolády a tú potom stočíme do slimáka.Dáme na vymastený plech a pečieme pri 180 stupňoch asi 30 minút.

Diskusia k receptu

tinca
gaštanové pyré je super a koláčik jednoduchý:-)
frona
Poraďte mi varecháči, ako sa dá zistiť, čí je to recept, keď tam nie je foto? Nikde nevidím autora.....
evanaaa
Frona, dobre ti radia, napravo máš - Recept pridal......