Slepačia polievka

izabella929 - fotkaizabella929, 7. decembra 2011 16:53
Ďalšie recepty »

Najčastejšie ju varím v nedeľu.Vtedy je veľa času , aby sa dlho a pekne uvarila..najradšej ju máme s domácimi rezancami..

120 min
príprava
120 min
tepelná úprava

Suroviny

1/2 kg
2 ks
3 ks
1 ks
1 ks malý
 podľa potreby
štipka
6 ks
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Do hrnca dám studenú vodu. Do vody dám umyté slepačie mäso, očistenú , umytú pokrájanú zeleninu. Pridám malú feferonku, celú cibuľu so šupkou, cesnak aj so šupkou, celé korenie, bobkový list, pridám soľ.Pomaly varím viac ako 2 hodiny.Hotovú uvarenú dochutím ešte. Z múky, vajca a soli si urobím cesto na rezance.Rozvaľkám ho a pokrájam na rezance.Vyvarím v horúcej vode.Podávam na tanieri aj so zeleninou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist