Sleďový šalát na holandský spôsob
Dávid Baka
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 19. januára 2014
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 19. januára 2014

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
1 ks |
|
3 ks |
|
100 g |
|
4 ks |
|
|
|
2 PL |
|
2 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Slede uvaríme, vykostíme a nakrájame na kocky.
- 2
Cibuľu nakrájame na malé kúsky, jablko, ošúpané cvikly a kyslú uhorku tiež nakrájame na malé kúsky.
- 3
Pridáme citrónovú šťavu, smotanu a majonézu, osolíme a okoreníme. Pri podávaní ozdobíme pažítkou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu