Sleďový šalát na holandský spôsob
Dávid Baka
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 19. januára 2014
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 19. januára 2014
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Slede uvaríme, vykostíme a nakrájame na kocky.
- 2
Cibuľu nakrájame na malé kúsky, jablko, ošúpané cvikly a kyslú uhorku tiež nakrájame na malé kúsky.
- 3
Pridáme citrónovú šťavu, smotanu a majonézu, osolíme a okoreníme. Pri podávaní ozdobíme pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu