Slávnostná mäsová roláda

zuzlik0402 - fotkazuzlik0402, 10. júla 2012

Mäsko vhodné na naozaj sviatočné príležitosti.

Suroviny

500 g
300 g
100 g
200 g
3 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Bravčové stehno rozklepeme na veľký plát, ktorý osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Z rozšľahaných a osolených vajec urobíme omeletu a položíme ju na plát.

  3. 3

    Morčacie prsia rozklepeme, osolíme a okoreníme a uložíme na omeletu.

  4. 4

    Na panvici na troške oleja popražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a slaninu a pridáme očistené a nakrájané kuracie pečienky a podusíme domäkka. Zmes navrstvíme na morčacie mäso.

  5. 5

    Opatrne všetko zvinieme do rolády, previažeme niťou a z každej strany prudko opečieme na oleji. Potom roládu preložíme na vymastený pekáč a pečieme v rúre. Môžeme podlievať vodou a povrch potierať kyslou smotanou, ale nemusíme.

  6. 6

    Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.

Diskusia k receptu

frona
Vyzerá to super...ale je to dosť nákladný recept....veru ozaj slávnostný :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia