Foto: zuzlik0402
Mäsko vhodné na naozaj sviatočné príležitosti.
Postup
-
1
Bravčové stehno rozklepeme na veľký plát, ktorý osolíme a okoreníme.
- 2
Z rozšľahaných a osolených vajec urobíme omeletu a položíme ju na plát.
- 3
Morčacie prsia rozklepeme, osolíme a okoreníme a uložíme na omeletu.
- 4
Na panvici na troške oleja popražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a slaninu a pridáme očistené a nakrájané kuracie pečienky a podusíme domäkka. Zmes navrstvíme na morčacie mäso.
- 5
Opatrne všetko zvinieme do rolády, previažeme niťou a z každej strany prudko opečieme na oleji. Potom roládu preložíme na vymastený pekáč a pečieme v rúre. Môžeme podlievať vodou a povrch potierať kyslou smotanou, ale nemusíme.
- 6
Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu