Foto: rybarkuchar
Ak by mi niekto povedal, že pripravil morské plody s fazuľou, tak sa minimálne pousmejem. Mne sa to omylom podarilo.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Robil som na večeru bucatini s krevetami, slávkami a krabími tyčinkami. Nič zložité: uvariť bucatini (alebo špagety), na olivovom oleji speniť cesnak, pridať slávky a krevety, trochu opražiť, zaliať paradajkami v konzerve, pridať krabie tyčinky, podusiť, dochutiť a je to. Rýchle, zdravé, chutné. Čo čert nechcel, bez okuliarov som siahol po konzerve, ktorá síce mala na vinete paradajku ale okolo nej kopu malých fazuliek, ktoré som si nevšimol – slovom otvoril som fazuľu v paradajkovom náleve a zalial opražené krevety a slávky. No čo už, vyhodiť mi to bolo ľúto. Tak som to dochutil a naservíroval.
- 2
Chutilo to ako, ťažko k niečomu prirovnať, asi ako krevety so slávkami a fazuľou. Ale vážne. Bolo to výborné a určite si to zopakujem. Ak naberiete odvahu - skúste aj vy.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
). Ja mám rád olivový olej a budem ho používať aj naďalej, len si dávam väčší pozor od koho ho kupujem. No a @nonna je už raz taká, mne to neprekáža.