Slávky s fazuľou

Autor receptu: rybarkuchar

Ak by mi niekto povedal, že pripravil morské plody s fazuľou, tak sa minimálne pousmejem. Mne sa to omylom podarilo.

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Robil som na večeru bucatini s krevetami, slávkami a krabími tyčinkami. Nič zložité: uvariť bucatini (alebo špagety), na olivovom oleji speniť cesnak, pridať slávky a krevety, trochu opražiť, zaliať paradajkami v konzerve, pridať krabie tyčinky, podusiť, dochutiť a je to. Rýchle, zdravé, chutné. Čo čert nechcel, bez okuliarov som siahol po konzerve, ktorá síce mala na vinete paradajku ale okolo nej kopu malých fazuliek, ktoré som si nevšimol – slovom otvoril som fazuľu v paradajkovom náleve a zalial opražené krevety a slávky. No čo už, vyhodiť mi to bolo ľúto. Tak som to dochutil a naservíroval.
  2. Chutilo to ako, ťažko k niečomu prirovnať, asi ako krevety so slávkami a fazuľou. Ale vážne. Bolo to výborné a určite si to zopakujem. Ak naberiete odvahu - skúste aj vy.