Recept je veľmi chutný, svieži, dala mi ho priateľka. Pripravujem ho kedykoľvek máme na neho chuť.
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
30 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Maslo s cukrom vyšľaháme do peny, pridáme vajcia a ešte došľaháme. Potom pridáme ostatné suroviny a dobre spolu zmiešame. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a pečieme v stredne teplej rúre 160 C asi pol hodiny.
- 2
Vychladnutý korpus prekrojíme, každý plát cesta pokvapkáme griotkou, poukladáme naň kandizované višne a potrieme vyšľahanou šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu