Sladký nákyp s tvarohom bez mlieka

dada777 - fotkadada777, 16. júla 2013
Sladký nákyp s tvarohom bez mlieka
Foto: dada777

Ľahké sladké jedlo, ktoré môžete kombinovať s čerstvým alebo kompótovým ovocím. Môj recept je bezmliečny, nákyp je pripravený s rastlinným pohánkovým tvarohom, ale je Zobraziť celý popisĽahké sladké jedlo, ktoré môžete kombinovať s čerstvým alebo kompótovým ovocím. Môj recept je bezmliečny, nákyp je pripravený s rastlinným pohánkovým tvarohom, ale je možné ho pripraviť aj z tvarohu z kravského mlieka.

4
porcie
15 minút
príprava
45 minút
na 180 °C

Suroviny

200 ml
240 g
80 g
3 ks
100 g
1 ks
1 ks
štipka




Postup

  1. 1

    Kuskus zalejeme 1,5 hrnčekom vriacej vody a necháme postáť.

  2. 2

    Medzitým vyšľaháme maslo, cukor, žĺtky, soľ, vanilkový cukor a cukor múčka. Pridáme pohánkový tvaroh, kuskus a potom jemne vmiešame sneh vyšľahaný z bielkov a nakrájané ovocie.

  3. 3

    Zmes vylejeme do zapekacej misky vytretej olejom a pečieme zakryté asi 45 minút pri 180°C. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

martina1305
vyzera to perfektne, len sa chcem spytat, kde sa da zohnat pohankovy tvaroh a kolko cca. stoji?
evanaaa
@dada777 , kto sleduje tvoje recepty ako ja, tak by videl, že všade dávaš náhradu (rastlinnú) mlieka a tvarohu - pohánkový, a nemusel by sa ťa v každom recepte pýtať na ten tvaroh. Navrhujem ti, dať do diskusie informáciu, kde sa dá ten pohánkový tvaroh objednať, aby si to nemusela každému zvlášť vypisovať, aj o rastl. mlieku. Tam si to môžu viacerí prečítať, alebo sa podívať na niektoré recepty, kde máš ten link na jeho zohnatie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia