Škoricovo-pudingové srdiečka

ailuj82 - fotkaailuj82, 2. decembra 2010
Škoricovo-pudingové srdiečka
Foto: ailuj82

Na Vianoce

15 minút
príprava
12 minút
na 180 °C

Suroviny

200 g
200 g, /palmarín/
150 g
1 ks
1 čl
1 čl, mletá
1 čl
2 PL
2 ks
 na plnenie




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny /okrem džemu/ zmiesime, necháme hodinu v chladničke.

  2. 2

    1. - Na pomúčenej doske vyvalkáme na tenko a vykrajujeme srdiečka /hviezdičky, koliečka.../. Dáme na plech vystlaný papierom a pečieme asi 10-15 min. Studené spájame džemom a pocukrujeme.

  3. 3

    2. - Cesto natenko rozvaľkáme, potrieme džemom, skrútime ako roládu a krájame tenké koliečka. Ukladáme reznou stranou na plech vystlaný papierom a upečieme.

Diskusia k receptu

evanaaa
Ailuj82, samé dobré nápady, tá rolka pokrájaná a aj tie srdiečka. Ako vidím, činíš sa, aj tie perníčky ai.....
evanaaa
Ten pudingový prášok tam musí urobiť ešte lepšiu chuť.
ailuj82
sú také jemnúčke. Dcére najviac chutili len také *holé* :)
ejta
veď ja som tento rok chcela piecť iba "trochu" a vy tu furt s nejakým lákadlom prídete :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia