Skladané rezance

jozka - bez fotkyjozka, 3. júla 2011

Toto jedlo je vhodné pre prázdninujuce deti všetkych vekových kategorii -všetkym chuti

4
porcie
5 minút
príprava
10/30 minút
na 165 °C

Suroviny

2 PL
2 ks
2-3 kvapky




Postup

  1. 1

    Uvar široké rezance vmiešaj maslo rozdel na tri časti ,vymasti formu na zapekanie . Postupne zmiešavaj jednu časť cestoviny vždy s inou dobrotou a ukladaj do formy .a zapekaj 30 minut . Medzi tým vyšľahaj sneh ,vyber cestovinu a natri sneh posyp nasekanymi orechmi a ešte zapeč .

Diskusia k receptu

sovka62
Naše prázdninárky nedajú do úst džem, ani tvaroh, orechy podmienečne, takže týmto by som sa im nezavďačila. Zato mne, mne to bude chutiť veeeeeľmi, o manželovi ani nehovorím. Tuším spravím zajtra na obed, už sa mi zbiehajú slinky. Recept poznám, ja robím s tromi vajcami, žĺtky do rezancov, z bielkov sneh. Ale už som nerobila roky, celkom som naň zabudla, tak sa teším, že si mi pripomenula.
evanaaa
Ja som toto robila z palacinkových rezancov - tie som si deň vopred napiekla, nakrájala na druhý deň na rezance a ako píše Sovka,najprv zvlášť vymiešala žĺtka , zmiešala spolu, polovicu hmoty do pekáča, na to nejakú náplň, druhú polovicu rezancov a pred koncom pečenia sneh. Tie žĺtka ale zmiešala s cukrom, trochu som dala aj do snehu.
jeka
no jedlo môjho detstva,dakujem
jozka
ocot pridaj do bielkov ked šľaháš sneh




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia