Šatôčky s hubovou plnkou
Marián Kupec
manažér pre gastro hotela Carmin v Pezinku, 18. decembra 2011
manažér pre gastro hotela Carmin v Pezinku, 18. decembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lístkové cesto rozváľame paličkou a nakrájame vlnkovým kolieskom na štvorce so stranou 10 cm.
- 2
Na panvici speníme na oleji mladú cibuľku. K cibuľke pridáme nakrájaný cesnak a lesné huby. Jemne osolíme a pod pokrievkou dusíme, až sa voda vyparí.
- 3
Vychladnutou zmesou podusených húb plníme štvorčeky z cesta. Preložíme ich na šatôčky, potrieme vajíčkom a posypeme syrom peccorino. Pečieme pri teplote asi 180 stupňov do zlatista približne 20 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu