Foto: babina49
Tento výborný,ľahký koláč sa tiež piekol v relácii Tajomstvo mojej kuchyne.Oslovil ma preto,že je hrnčekový - teda rýchlovka... A z polovičnej dávky som to vyskúšala Zobraziť celý popisTento výborný,ľahký koláč sa tiež piekol v relácii Tajomstvo mojej kuchyne.Oslovil ma preto,že je hrnčekový - teda rýchlovka... A z polovičnej dávky som to vyskúšala do formy na bábovku-tento tip tu už zrealizovala "Tatranka" a zapáčilo sa mi to.
Suroviny
4 ks - väčšie |
|
100 g - polámaná |
|
4-5 ks celé |
|
1/2 hrnčeka 2,5-3 dcl |
|
1 1/2 hrnčeka |
|
2 hrnčeky |
|
1 hrnček |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
Postup
-
1
suroviny - ja som použila iba 4 ks vajec
-
2
kryštálový cukor šľahať s celými vajcami do penista,na koniec pomaly prilievať olej
-
3
pridať múku zmiešanú so škoricou a sódou bikarbónou
-
4
cesto je veľmi husté,ale také to má byť
-
5
primiešať nasekané orechy,nakrájané jablká a na menšie kúsky nalámanú čokoládu. Je to husté,tak to treba dobre premiešať
-
6
vyliať na vymastený a múkou vysypaný plech a pecť
-
7
hotový koláčik
-
8
keď bol koláčik ešte teplý,tak tá čokolada sa tam pekne roztekala.
a tu je môj,určite je skvelý
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12282927_945029...
nie je najkrajšie nakrájaný,ale ja som už nevydržala :)