Foto: zuzlik0402
Šampiňóny mám v chladničke vždy.
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Šampióny očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Na oleji popražíme nadrobno nakrájanú cibuľku a pridáme šampióny. Necháme chvíľku podusiť.
- 2
Pridáme tavený syr, ktorý dobre rozmiešame vareškou a aby to nebolo príliš husté, zriedime smotanou.
- 3
Necháme prevrieť a podávame s cestovinami. Prípadne môžeme do omáčky ešte pridať hrášok, kukuricu alebo inú zeleninu.
- 4
Ak z toho chceme mať "mäsové" jedlo, pridáme na kocky pokrájané kuracie mäso, ktoré sme osolili, okorenili, pokvapkali worcestrovou omáčkou a sprudka opiekli na oleji.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu