Kurací šalát
Kurací šalát

Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou fotorecept

kvakac - fotkakvakac, 23. októbra 2018
Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept)
Foto: kvakac

Tento šalát teraz beží v našej rodine aj u známych. Výborne sa hodí na rozličné stretnutia.

6
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

500 g pečené
200 g
300 g
1 pohár
70 g čerstvá
420 g
3 PL
4 PL
1/2 KL
1 KL
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie mäso môžme dať upiecť spolu s kuraťom. Potom ho necháme ochladiť. Pokrájame na drobné kúsky. Tí lenivejší môžu všetko na hrubo rozmixovať, ale potom to nie je tá správna chuť.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Tu sú ďalšie suroviny.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Takže mäso, salámu, kapiu a broskyňu pokrájame na malé kúsky, ako sa dá. Dáme do nádoby.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Moravanku na hrubo rozmixujeme a pridáme k ostatným surovinám. Okoreníme, osolíme, dáme čili omáčku a worcesterskú omáčku.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Teraz na to dáme majonézu a dobre rozmiešame. Odložíme do chladničky aspoň na 8 hodín.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Všetky chute sa prepoja a môžeme konzumovať. Chuťovo tento šalát je podobný tomu z Lidla kurací šalát s broskyňou. Takže skúste a porovnajte.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: