Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou fotorecept

kvakac - fotkaKvakac, 23. októbra 2018 16:52
Ďalšie recepty »
Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept)Foto: kvakac

Tento šalát teraz beží v našej rodine aj u známych. Výborne sa hodí na rozličné stretnutia.

6
porcií
20 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie mäso môžme dať upiecť spolu s kuraťom. Potom ho necháme ochladiť. Pokrájame na drobné kúsky. Tí lenivejší môžu všetko na hrubo rozmixovať, ale potom to nie je tá správna chuť.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Tu sú ďalšie suroviny.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Takže mäso, salámu, kapiu a broskyňu pokrájame na malé kúsky, ako sa dá. Dáme do nádoby.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Moravanku na hrubo rozmixujeme a pridáme k ostatným surovinám. Okoreníme, osolíme, dáme čili omáčku a worcesterskú omáčku.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Teraz na to dáme majonézu a dobre rozmiešame. Odložíme do chladničky aspoň na 8 hodín.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Všetky chute sa prepoja a môžeme konzumovať. Chuťovo tento šalát je podobný tomu z Lidla kurací šalát s broskyňou. Takže skúste a porovnajte.

    Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept) - obrázok 6
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist