Šalát s granátovým jablkom
Šalát s granátovým jablkom

Šalát s granátovým jablkom

galbani - fotkagalbani, 10. júla 2019. Komerčný recept.
Šalát s granátovým jablkom
Foto: galbani
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

2 bal. (2 x 125 g)
250 g čerstvý
150 g (valeriánka poľná)
2 ks




Postup

  1. 1

    V hlbokom tanieri zmiešajte baby špenát s poľníčkom. Rozkrojte granátové jablká na polovicu a vyberte z nich semienka a pridajte ich do taniera. Na záver položte mozzarellu nakrájanú na plátky. Šalát dochuťte olivovým olejom, soľou, korením a jablčným octom.

  2. 2

    TIP pre lepší výsledok: Pre chrumkavejší efekt pridajte 200 g lieskových orechov.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia