Foto: amilka2
Častejšie sa snažím jesť surovú zeleninu. Kedže som mala doma zrovna zvyšky póru aj cuketu a som šetrná gazdiná, čo sa snaží všetko zužitkovať, Zobraziť celý popisČastejšie sa snažím jesť surovú zeleninu. Kedže som mala doma zrovna zvyšky póru aj cuketu a som šetrná gazdiná, čo sa snaží všetko zužitkovať, použila som aj nálev z kyslých uhoriek.Kombinaciu vrelo odporúčam.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvedené suroviny pokrájame na kúsky.
- 2
Ochutíme nálevom cukrom soľou .Pridáme olej.
- 3
Premiešame, chviľu necháme odstáť..Pomer a množstvo nechám na vás, čo komu chutí.Ja som dala najviac ľadového šalátu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu