Šalát Panzanella

uschi - fotkauschi, 12. júla 2010
Šalát Panzanella
Foto: uschi

Tento recept som našla v Dobrom jedle, skvelá, rýchla, ľahká letná večera.

2
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

4 plátky
2-3 ks
1 menšia
1
2-3 strúčiky
3 PL




Postup

  1. 1

    Z chleba pripravíme hrianky a nakrájame na kocky, cibuľu na tenké mesiačiky, paradajky a uhorku na kocky.

    Šalát Panzanella - obrázok 1
  2. 2

    Všetko zmiešame, dochutíme nasekanou bazalkou, štipkou oregana, osolíme a okoreníme. Cesnak prelisujeme a zmiešame s olivovým olejom, zálievkou šalát pokvapkáme, premiešame a v chladničke necháme odstáť asi 30 minút.

    Šalát Panzanella - obrázok 2
  3. 3

    Šalátik môžeme podávať s hriankou z celozrnného chleba.

Diskusia k receptu

huck
Huraaa, ešte jeden super šalatik ako hlavne jedlo v tychto letnych palavach ! Dakujem :)
bozulka
Nikdy som do miešaného šalátu nedávala cesnak iba cibuľu,ale teraz vyskúšam.
zdezda
:-)))) nádherné farby a chute, mám cesnakom ochutený olej, tak ho pridám :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia