Šalát/nátierka zo stonkového zeleru a tuniaka

farbuska - fotkafarbuska, 3. februára 2014
Šalát/nátierka zo stonkového zeleru a tuniaka
Foto: farbuska

Vlastný recept. Má u nás takmer také postavenie ako treska v majonéze. Vhodný ako nátierka alebo ako šalát s pečivom na spôsob tresky.

2-4
porcie
10-15 minút
príprava

Suroviny

1 konzerva 130g
3-5 stoniek
1 stredná
4-5 PL
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zelerové stonky nakrájame pozdĺžne na tenké pásiky a tie posekáme na drobné kúsočky. Cibuľu pokrájame na drobné kocky. Tuniaka z konzervy vyberieme a rozmrvíme v miske, pridáme pripravenú cibuľu a zeler.

    Šalát/nátierka zo stonkového zeleru a tuniaka - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme majonézu, ochutíme mletým čiernym korením. Soľ len podľa potreby, tuniak býva dosť slaný. Zmiešame a necháme odstáť, aby sa jednotlivé chute spojili do harmonického celku. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
A toto by sa mi aj pacilo.Vyborne na hrianke alebo s cerstvo upecenym spaldovym rohlikom.Dobre prestriedat namiesto ryb. salatu pripadne ineho ...

Pridaj komentár k receptu: