Foto: jerica
@jerica Recept : šalát pre INŠPIRÁCIU k sviatočnemu menu . Neudávam v popise surovín množstvo,je na každom ako si zvolí na šalát pomer Zobraziť celý popis@jerica Recept : šalát pre INŠPIRÁCIU k sviatočnemu menu . Neudávam v popise surovín množstvo,je na každom ako si zvolí na šalát pomer a množstvo .
porcií
príprava
Postup
-
1
suroviny na nálev : soľ podľa chuti , horčica 1 polievková lyžica
-
2
50mll malinový ocot
-
3
50 mll arašidový olej
-
4
50mll balsamico ocot
-
5
základ vyšľahám
-
6
pridáme 1 polievkovú lyžicu med
-
7
dolejem 50mll olivový olej , premiešam MÁM HOTOVÝ NÁLEV
-
8
ZELENINA : umytú , odstredenú rukolu , ľadový šalát
-
9
čerstvé rajčiny
-
10
pridám sušené rajčiny v olivovom náleve
-
11
na tanieri , ešte príde nálev
-
12
polejem nálevom
-
13
konečná , nastrúham syr PARMEZAN Môžeme podávať k ....
-
14
kare z jahňaciny
-
15
balík jaňacina
-
16
aj kto má rád krevety si pochutí :-)
my na slatoch letime tiez velmi casto dnes bol na plane spinach, ale mozeme zmenit na tento tvoj a tak byt nablizku...
Vzdy pridavas perfect lakadla.hugs.