Šalát ako ľahká večera

kecemis - fotkakecemis, 29. januára 2015
Šalát ako ľahká večera
Foto: kecemis
6-8
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

1-2 hrnčeky čerstvé mladé
2-3 hrnčeky
1 ks
1 hrnček
1/2 hrnček
3-4 PL
3 PL
3 PL
3-4 ks mladá
Domáca koreninová zmes:
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/4 ČL sušený v prášku
1/4 ČL
1/8 ČL




Postup

  1. 1

    Koreniny som dal do flasticky a dobre pomixoval. Vo vacsej mise som skombinoval salatovu zelen nakrajanu, resp. kelove listy natrhane na kusky, uhorku nakrajanu na mensie kusky, paradajky nakrajane na polovicky, mladu cibulku nakrajanu na kolieska, olivy a brusnice. Zamiesal som. V mensej miske som si pripravil dressing. Zmiesal som olej, limetkovu stavu a pripravenu koreniacu zmes. To zmiesal so salatom. Pripadne sa moze pouzit este cerstvo mlete korenie.

Diskusia k receptu

katka78
Jedlo láka už fotkou. Surový špenát som myslím ešte nejedla, ale viem si to predstaviť s poľníčkom, ten mám rada.
ola111
Super pre môj terajší jedálniček,ten cesnak by nemohol byť čerstvý?Tak 1-2 strúčiky?!?
boxik
Ako šalát bezvadné , ako večera málo.
kecemis
Dakujem. @ola111 neviem, mne sa sem cesnak nehodil. Ale kreativite sa medze nekladu, vyskusaj a daj vediet. @boxik skus pridat k nemu nejake to maso a salat pouzit ako prilohu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia