Nedávno som si kúpila ryžové vločky natural a dnes som po rannom behu na ne dostala chuť v kombinácii s teplučkým mliekom a malinami (ktoré mám z leta v mrazničke)... Tak sme si s dcérou veeeľmi pochutnali :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
0,5 l |
|
120 g |
|
1 detská PL |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Použila som vločky z talianskej hnedej ryže natural. Množstvo mlieka a vločiek je približné, nevážila som.
- 2
Do kastrólika som dala pomaly zohrievať mlieko s cukrom. Vločky som prepláchla a pridala k teplému mlieku. Miešala som asi 7 minút, zakryla pokrievkou, odstavila z platne a asi 10 minút som nechala oddychovať.
- 3
Kašu som rozdelila do dvoch tanierov, posypala nasekanou čokoládou, semienkami, kokosom a malinami. Môžete si posypať čím len chcete ;-)
- 4
Dobrú chuť :-)
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Na vrch som dala kakaovo-lieskovo orieškovú zmes, pekanové orechy a pokvapkala každú porciu pol lyžicou agávového sirupu.:)