Ryžová kaša z ryžových vločiek
Autor receptu: zuzananoskova
Nedávno som si kúpila ryžové vločky natural a dnes som po rannom behu na ne dostala chuť v kombinácii s teplučkým mliekom a malinami (ktoré mám z leta v mrazničke)... Tak sme si s dcérou veeeľmi pochutnali :-)
2-3 porcie |
15 minút príprava |
7 minút tepelná úprava |
Postup
- Použila som vločky z talianskej hnedej ryže natural. Množstvo mlieka a vločiek je približné, nevážila som.
- Do kastrólika som dala pomaly zohrievať mlieko s cukrom. Vločky som prepláchla a pridala k teplému mlieku. Miešala som asi 7 minút, zakryla pokrievkou, odstavila z platne a asi 10 minút som nechala oddychovať.
- Kašu som rozdelila do dvoch tanierov, posypala nasekanou čokoládou, semienkami, kokosom a malinami. Môžete si posypať čím len chcete ;-)
- Dobrú chuť :-)