Rychly polotovar

jozka - bez fotkyjozka, 25. júla 2011

Ked nie je čas tak sa flaša dákej dobroty , velmi zide rychly a dobrý obed /večera .

30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 kg
1 kg
240 gr
200 gr
270  gr
7 dcl
1 dcl.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Papriku ,šampiony ,cibulu nakrájaj na kocky ,rajčiny na kusky . Kukuricu radšej s konzervy alebo mrazenu ak je čerstvá treba ju dvakrát prevariť aby jedlo neskyslo a až potom pridať do zmesy zeleniny a spolu variť . Dáme dusiť a podľa chuti pridaj pretlak a 20 minut dusiť , sterilizuj 15 minut . K tomu sa dá aj masko napr: kuracie prsička na rezančeky ochutiť dákym jemným korenim a podávať : ryžu zeleninovu zmes a maso .

Recept je zaradený do kategórií:
Zeleninové jedlá, Lacné jedlá, Sezónne jedlá

Diskusia k receptu

claretka
Zaujímavý receptík. Tie šampiňóny si dala čerstvé, alebo sterilizované?
Určite ho vyskúšam.
jozka
šampiony čerstvé . Podobný polotovar sa predáva ,pod iným menom a inym zloženym .