Tento koláč je velmi rýchly a chutný,ja ho pečiem nielen doma ale aj v Rakusku kam chodievam a podobne ako makový hrnčekový ma aj Zobraziť celý popisTento koláč je velmi rýchly a chutný,ja ho pečiem nielen doma ale aj v Rakusku kam chodievam a podobne ako makový hrnčekový ma aj tento tam velký uspech a len rozdavam recepty:-)
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Postup je velmi jednoduchý.Všetky ingrediencie spolu zmiešame.
- 2
Varovu čokoládu nastruhame na hrubom struhadle,alebo nakrajame na menšie kusky.Nemusia byt extra male...lepšie chuti,ked su tam kusky čokolady a zamiešame ju do cesta.
- 3
Cesto vylejeme na olejom vymastený a mukou vysypaný plech a upečieme cca 180C pol až trištrvte hodiny. Ja tieto koláče pečiem stale radšej pomalšie. Potom pekne narastu a su naozaj vysoke.
- 4
Po upečení koláč potriem lekvárom a posypem struhanými orechami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
čokoládu.
Čokoládu jsem nalámala, a jelikož bylo teplo, tak v tom koláči byla
měkká. Moc jsem si pochutnala. Zajímavé je, že
z obyčejných surovin tak jednoduchým způsobem jde upéct výborný zákusek. Budu si ho péct častěji hlavně, když nebudu mít
čas na složité vypékání. Díky za recept.
varecha.pravda.sk/recepty/bublanina-pre-zaciatocnikov/840...