Foto: elekra
Keď sme na chalupe, je veľa inej roboty ako pripravovať zložité dezerty. A mlsné jazýčky si vyžadujú svoje, tak toto je riešenie.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Keďže sme dvaja jeden balík mrazených malín nám vystačí na dvakrát. Maliny prehrejem s dvoma lyžicami hnedého cukru. Do 2 mištičiek dám na spodok po jednej kocke kvalitnej várovej alebo horkej čokolády. Jednu ruskú zmrzlinu rozdelím na polovicu a pridám k čokoláde. Zmrzlina sa dá použiť akákoľvek, podľa toho, kto má akú rád. Toto všetko zalejem horúcimi malinami (môžu byť aj jahody alebo miešané ovocie) a ozdobím šľahačkou vyšľahanou s jedným vanilkovým cukrom. Jednoduché, ale veľmi chutné, vyskúšajte!
Diskusia k receptu