Tento zákusok chutí úžasne vychladený, preto si ho urobte radšej v predstihu pár hodín. Inak je celková priprava úplne časovo nenáročná, takže aj keď Zobraziť celý popisTento zákusok chutí úžasne vychladený, preto si ho urobte radšej v predstihu pár hodín. Inak je celková priprava úplne časovo nenáročná, takže aj keď sa nečakaná návšteva dovalí do 2-3hodín,všetko v pohode zvládnete a hostia budú nadšení.
porcií
príprava
na 180 °C
Suroviny
| 4 ks |  | 
| 250 g |  | 
| 1 ks |  | 
| 125 ml |  | 
| 150 ml (môže byť aj ochutená) |  | 
| 250 g |  | 
| 1 ks |  | 
| Plnka: | |
| 1 pohár |  | 
| 500 ml |  | 
| 3 ks |  | 
| 3 ks |  | 
| 600 g |  | 
| Na ozdobu: | |
| (alebo Granko) |  | 
Postup
- 
                                                    1
                                                    Zo surovín vymiešame cesto, vylejeme na papierom vystlaný plech a pečeme vo vyhriatej rúre pri 180 stupňoch asi 25 minút.Po upečení vyberieme a necháme vychladnúť   
- 
                                                    2
                                                    Medzitým si vyšľaháme šľahačku so stužovačmi a vanilkami do tuha, pridáme kyslú smotanu a ešte prešľaháme. Na vychladnuté cesto natrieme lekvár.   
- 
                                                    3
                                                    Navrstvíme rovnomerne hotovú šľahačku s kyslou smotanou a posypeme grankom alebo čokoládou.   
- 
                                                    4
                                                    Odložíme do chladu aspoň na 2-3 hodinky a potom podávame... Výborné!!   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
                                                        
                                                     
 


@tinca : ďakujeeeeeem :*