Foto: helga50
Nemala som čas vyvárať, tak vznikol tento rýchly a chutný receptík. :) Neudávala som množstvá, pretože vždy varím od oka.
Postup
-
1
Na kvapke olivového oleja si osmažíme cibuľu nakrájanú na kocky . Na osmaženú cibuľu pridáme nakrájaný cesnak a minútku osmažíme s cibuľou . Potom pridáme tuniaka aj zo šťavou a cca 3 minúty smažíme. Pridáme trocha soli , čierneho korenia , provensálske bylinky, kečup , chilli omáčku a všetko premiešame .
- 2
Keď to začne bublať ,pridáme olivy s trochou šťavy ,premiešame a odstavíme. Nakrájame si paradajky (najlepšie cherry ale ja som nemala) a pridáme do omáčky spolu s uvarenými cestovinami. Všetko to poriadne premiešame a môžeme podávať. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu