Cesnakové topinky mám veľmi rád , a je to jedna z možností ako minúť starý chleba. Na tento postup som prišiel úplnou náhodou , Zobraziť celý popisCesnakové topinky mám veľmi rád , a je to jedna z možností ako minúť starý chleba. Na tento postup som prišiel úplnou náhodou , keď som si chcel spraviť papanicu zo zvyškov v chladničke. Je to rýchle , bez zbytočného bordelu a zadymenia bytu :) .
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Necháme si rúru vyhriať na maximum . Ja mám elektrickú , predpokladám že je to asi 250 °C .
- 2
Nakrájaný chleba poukladáme na plech ,vložíme do rúry a necháme piecť asi 10 minút. S časom to netreba preháňať a je vhodné sem tam pozrieť ako postupuje pečenie . Čas prípravy môže byť aj kratší .
- 3
Po upečení , potrieme cesnakom , olejom alebo roztopenou bravčovou masťou a jemne posolíme . Ja si topinky potieram ešte domácim pikantom . Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu