Foto: cookie
Inšpirovala som sa časopisom, je naozaj rýchla, cesto máte za 5 minút :) A nielen rýchla, ale aj veľmi chutná. Vrelo odporúčam :)
15
porcií
porcií
5-10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
2 hrnček |
|
1 hrnček |
|
1 |
|
2 |
|
1/2 hrnčekhrnček |
|
1 bal. |
|
1 bal. |
|
1 hrnček alebo vlašské oriešky |
|
1 hrnček |
|
4 hrnček (alebo iné ovocie) |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
V mise zmiešame najskôr múku, cukor, mlieko, vajcia, olej, potom pridáme kypriaci prášok, vanilínový cukor, nahrubo nasekané oriešky a hrozienka. V časopise bola aj lyžica kakaa, ja som robila bez kakaa :)
- 2
Plech vymastíme a vysypeme, cesto doň nalejeme a vložíme do rúry predhriatej na 180 stupňov.
- 3
Jablká, alebo iné ovocie očistíme a nakrájame na kocky. Jablkami posypeme predpečené cesto a dopečieme. Po upečení necháme bublaninu vychladnúť v plechu. Podávame nakrájanú na kocky a posypanú práškovým cukrom. Dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
vajce na tvrdo.Bublanina sa ti vydarila.Prajem ti vsetko dobre