Foto: livinka
V Holandsku máme v posledných dňoch nezvyčajne teplo - teplota sa nám tu pohybuje od 24 stupňov vyššie, a tak som usúdila, že je Zobraziť celý popisV Holandsku máme v posledných dňoch nezvyčajne teplo - teplota sa nám tu pohybuje od 24 stupňov vyššie, a tak som usúdila, že je čas konečne si pripraviť domácu zmrzlinu! Nesklamala - je zdravá, rýchlo hotová a neskutočne dobrá :)
porcia
Postup
-
1
Banán nakrájame na kolieska a spolu s lesnými plodmi dáme zamraziť. Toto sú suroviny, s ktorými som zmrzlinu robila ja, samozrejme je na chuti každého, aké ovocie zvolí.
- 2
Dobre zmrznuté banány a lesné plody vložíme do mixéra. Mixujeme, pokým nám ovocie nezačne vytvárať hladkú zmrzlinovú konzistenciu. Nakoniec pridáme mandľové (alebo iné) mlieko a opäť premixujeme. Ja som mlieko pridávala od oka tak, aby som bola spokojná s výslednou konzistenciou.
- 3
Nakoniec môžeme zmrzlinu (podľa toho, či ju chceme kyslejšiu alebo sladšiu) dosladiť. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu