Rýchla bryndzová nátierka

emamiskovicova - fotkaemamiskovicova, 4. augusta 2012

ľahká príprava

5-6
porcií
5 minút
príprava

Suroviny

200 g
1
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    nasekáme si do misky pažítku a cibuľu . Pridáme bryndzu a pučíme spolu . potom pridáme maslo a smotanu . Miešame.

  2. 2

    na koniec pridáme papriku a soľ.

  3. 3

    Podávame s hriankami a zeleninou : ) Dobrú Chuť .

    Rýchla bryndzová nátierka - obrázok 3

Diskusia k receptu

tatranka
Naša najobľúbenejšia pomazánka.No musím vyskúšať aj s tou kyslou smotanou.Tak som to nerobila.Myslím,že je to vhodné nadstavenie.
evanaaa
Túto klasiku robievam, moja najoblúbenejšia pomazánka, len cibuľku dávam až nakoniec, aby som to, najlepšie, vidličkou rozmiešala dohladka.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia