Ryba v rybe fotorecept

dorisa - fotkadorisa, 12. decembra 2010
Ryba v rybe (fotorecept)
Foto: dorisa

Tento nápad som videla v jednom časopise u kamarátky. Je to nenáročné a veľmi sa mi to páči. Určite to urobím aj na Vianoce.

2- 3
porcie
15 minút
príprava
25-30 minút
na 180 °C

Suroviny

400 g, filet
1 ks
1 ks, biely
1 ks, (500g)
 - podla chuti




Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny na rybu v rybe.

    Ryba v rybe (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pomelieme filety z tresky, pridáme vajce, nakrájaný rožok zaliaty v mlieku, dochutíme dochucovadlami.

    Ryba v rybe (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Rozvaľkáme si lístkové cesto. Potom vykrojíme tvar ryby. Vzniknutú zmes z filiet (fašírka) nanesieme na plát lískového cesta.

    Ryba v rybe (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Prikryjeme druhým plátom a dokončíme ozdobu ryby tak, že zo zvyšného cesta povykrajujeme šupiny a dorobíme plutvy, a ak nám zostane cesto,aj rybia zmes, tak možeme urobiť aj malé rybky.

    Ryba v rybe (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Potrieme rozšlahaným vajcom a dáme do vyhriatej rury piecť. Pčieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov cca 25-30 minút.

    Ryba v rybe (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Nakoľko ich a si teraz nezjeme všetky, dám si jednu, dve do mrazničky a na sviatky vytiahnem, keď len na dekoráciu. Dobrú chuť.

    Ryba v rybe (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

dorisa
@tinca ,nie, som za notebookom 28 hodín,moj priateľ vraví, tak ja neviem,ako je to. Ale, len fotím, čo varím, zatiaľ,možno a to prejde,ale teraz som v takom ošiali. Ďakujem
evanaaa
Krása! Jednu takúto rybku už v KK mám, nepamätám si, od koho je, ale myslím, že plnka je iná.
dorisa
@janger , viem, viem, len neviem, čo za sirupy su to tam,aj som hladala na tej stranke o pripravkoch- uvidíme. Užijeme si výhru!
jerica
@dorisa gratulujeééém , uži si výhru a teším sa na ďaľšie super receptíky :-))
janger
@dorisa , ja som ten balik dala poslat mame. Uz to dostala, ale ja som to este nevidela. Nie je tam nic napisane na tych flasiach, ako to treba pouzivat? Ja myslim, ze sa to pije len same, nie riedene vodou. Jedna denna davka je 60 ml (jedenkrat denne). Tak je to aspon napisane na tych zltych flasiach. Pozri sem:  jenfe.weebly.com/energetickyacute-naacutepoj.html...

My sme dostali cierne flase? Asi len zlozenie napoja je trochu ine, ale asi sa to uziva tak isto. Co povies?
janger
Ten link este raz. Je bez toho MY
jenfe.weebly.com/energetickyacute-naacutepoj.html
dorisa
@janger , to, čo sa uvadza v 60ml, to su hodnoty- z čoho sa skladá, ale dole nižšie je napísané,ničo také, že 30ml,dám to do prekladača, lebo ja neviem anglicky.To, čo si ty našla su malinké flaštičky, my to máme asi na doživotné užívanie, ked to mám užívat po vrchnáčiku.
janger
@dorisa , kludne mi to sem napis, co je tam po anglicky, mrknem na to. Tie prekladace niekedy velmi cudne prelozia...Ja viem, ze su to malinke flasticky, co som ja nasla, to je vzorka na vyskusanie, ale uzivanie je iste to iste.
dorisa
@janger Tak, dala som do toho prekladača, tak mi toto vyhodilo: " Silno sa pretrepe, odstráňte viečko a piť dva capsuls.(á 30ml) Táto product je súčasťou plné života JenFe systém-ascientifically zvuk, efektívny program pre dosiahnutie maximálnej ochrany zdravia a wellness." Takže si mala pravdu, dv tie odmerky,teda dva vrchnáčiky. Veď,ked nájdeme viacej o tom užívaní, tak sa budeme informovať. NIE,my máme veľké, ti malé su asi také príručné,alebo koncentrát. Veď na tom linku,čo som ti poslala, su aj veľké.
janger
Ano, tie male su len na skusku. To je presne to iste zlozenie, ale len na vyskusanie. Ak clovek nechce naraz vyhodit kopu penazi, tak si to malinke mozes objednat a vyskusat, ci to chuti....Lebo to je 60ml balenie, na jedno pouzitie.
A ochutnala si to uz?
janger
A ked chces, vymaz celu tuto nasu konverzaciu, nech ti to nespati tvoj receptik :-)))!
dorisa
@janger , zatial som nochutnala, inak jedna ta flaša stojí okolo 60 eur, tak si to vážme tú vyhru, pobehujem s tým "elixírom" ,skúmam, čo a ako,ale už asi začnem užívať,alebo od nového roka, uvidím.
janger
No tak na zdravicko :-)))! Ja si tu vyhru velmi vazim. Mame som kazala, aby to popijala, ale ona to odklada pre mna a neda si povedat... Musim jej este raz povedat, nech to uziva. Iste je to dobre.
dorisa
@janger , ja som už začala popíjať,je to také ako citron a trovćha trpké. Nie je to al zlé.ln mamine povedz,že to ztreba riadne pretrepat,pred použitím. Veď to bude aj pre vás obe.
janger
@dorisa , ja som nebola teraz na Slovensku, takze este stale je to u mamy. A ona to nechce otvorit. Tak jednu flasu uz mas minutu? Pouzivaj aj tu druhu, aby sa to nepokazilo. Ci ma to dlhu zarucnu dobu? Ahojcek!
dorisa
@janger , mám jednu už minutú,užívam dva vrchnáky raz denne. Na druhej flaši som pozerala, exp. je O2/03/2011. Tak daj pozor,aby ti to nezostarlo.
janger
@dorisa , dobre, ze si mi ten datum napisala! Musim mamu na to upozornit. Tak dufam, ze to teraz aspon zacne pit. Bola by to skoda.
dorisa
@janger , naozaj je to chutné, je to ako studený čaj s viac citronom, ozaj to každy vypije. Pred užitím treba pretrepat fľašou a užívat 2 vrchnaky- 1x denne.
janger
@dorisa , ono nejde o to, ze by jej to nechutilo. Ale ona to 'sanuje' pre mna ;-)! Typicka mama!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia