Foto: dorisa
Tento nápad som videla v jednom časopise u kamarátky. Je to nenáročné a veľmi sa mi to páči. Určite to urobím aj na Vianoce.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny na rybu v rybe.
-
2
Pomelieme filety z tresky, pridáme vajce, nakrájaný rožok zaliaty v mlieku, dochutíme dochucovadlami.
-
3
Rozvaľkáme si lístkové cesto. Potom vykrojíme tvar ryby. Vzniknutú zmes z filiet (fašírka) nanesieme na plát lískového cesta.
-
4
Prikryjeme druhým plátom a dokončíme ozdobu ryby tak, že zo zvyšného cesta povykrajujeme šupiny a dorobíme plutvy, a ak nám zostane cesto,aj rybia zmes, tak možeme urobiť aj malé rybky.
-
5
Potrieme rozšlahaným vajcom a dáme do vyhriatej rury piecť. Pčieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov cca 25-30 minút.
-
6
Nakoľko ich a si teraz nezjeme všetky, dám si jednu, dve do mrazničky a na sviatky vytiahnem, keď len na dekoráciu. Dobrú chuť.
My sme dostali cierne flase? Asi len zlozenie napoja je trochu ine, ale asi sa to uziva tak isto. Co povies?
jenfe.weebly.com/energetickyacute-naacutepoj.html
www.zdraviludia.com/index.php/napoje/vzorka-energeticky-vit...
www.aloevera.sk/index.php/blog/chripka/...
aj so zložením, aj s davkovaním, aj s účinkami,papa
A ochutnala si to uz?