Rožok, chleba, knedľa na rôzny spôsob

sev111 - fotkasev111, 7. februára 2014
Rožok, chleba, knedľa na rôzny spôsob
Foto: sev111

tento recept robíme už X rokov, možno ho niekto poznáte pod iným názvom,u nás ho nazývame SRANDA na chleba, rožky či knedľu.....

Suroviny

 (chleba, knedľa)
 na obalenie
 na vyprážanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    vajcia, syr, sojovú a worčestrovú omáčku , papriku mletú, mleté čierne korenie,cesnak cibuľa urobíme takú mäsu aby sa dala natierať na 1 stranu rožka, či chleba, alebo knedli

    Rožok, chleba, knedľa na rôzny spôsob - obrázok 1
  2. 2

    takže takto nejak by to malo vyzerať a prichystáme si strúhanku do ktorej natretú časť vložíme po pritlačíme rukou aby to držalo po kope

    Rožok, chleba, knedľa na rôzny spôsob - obrázok 2
  3. 3

    a pritlačíme rukou

    Rožok, chleba, knedľa na rôzny spôsob - obrázok 3
  4. 4

    máme prichystané na vypraženie

    Rožok, chleba, knedľa na rôzny spôsob - obrázok 4
  5. 5

    vypražiť len natretú časť!!!

    Rožok, chleba, knedľa na rôzny spôsob - obrázok 5
  6. 6

    neháme na servítke popiť tuk a podávame u nás ľúbime zo zeleninkou a kečupom výber nehám na Vás želám dobrú chuť

    Rožok, chleba, knedľa na rôzny spôsob - obrázok 6

Diskusia k receptu

19 komentárov k receptu
Pekný recept na rýchle jedlo, @luciak a na čo ešte by sa jedlo dalo pužiť, samozrejme na zaplnenie žalúdka, inde by som ho nedávala...
@Sev111 , vďaka za dobrý nápad, takýmito komentátormi sa netreba zapodievať...
Radulienka,napriklad by sa dalo jedlo okrem naplnenia zaludka vyuzit aj na ziskanie vitaminov,živín......,hovori ti to niečo?
Túto Srandu som doteraz nepoznala. Nemám rada vyprážané jedlá, tak sa len nechám inšpirovať. A tie múdre ohlasy si nevšímaj, veď všetci raz za čas tak či onak zhrešíme a tieto akože nezdravé jedlá sú také dobré...:-) :-) :-)
admin nedovolil názov SRANDA NA CHLEBA :-( preto som to sem dala stým že niekto to pozná pod iným názvom ako spomínaná sranda na chleba, inak je lepšie použiť starší chlebík..... to som zabudla spomenúť
ked ide len o zaplnenie zaludka, posluzi aj papier, vata ;)
Teraz bez ironie, netreba to brat ako osobny utok, len som skonstatovala.
@sany11 , Váš komentár je dosť zvláštny, nie každé jedlo musí spĺňať Vaše podmienky, okrem toho si to prečítajte celé, aby ste pochopili, že som sa @sev11 snažila zastať, niektorí sem chodia asi len na pouťovanie druhých...
@mamatata2 jéj to som ešte nepočula určite skúsim
@radulienka ešte raz ďakujem nezavďačí sa človek všetkým :-( kto chce chybu si nájde len neviem nie je to stránka len o zdravej výžive... myslela som že je to o tom podeliť sa ľuďmi čo poznáte či Vám chutí.....
@sev111 presne o tom to je, niekto sa tu snaží poučovať druhých, ja sem chodím kvôli novým a trochu iným receptom, ktoré vyskúšam a ak sa mi zapáčia, budem robiť častejšie. Pre bežné jedlá nepotrebujem chodiť na Varechu. A tvoj receptík je fakt dobrá inšpirácia na rýchlu prípravu jedla , keď nie je veľa času a dá sa využiť skoro všetko, čo človek doma má v zásobe. Nedaj sa odradiť ako ja, ja som to vzdala kvôli nepríjemným komentárom, ako sa hovorí: za dobrotu na žobrotu...
Myslím si,že v tomto jedle je zastúpenie živín celkom ok,na to,že je to vymyslené na zužitkovanie staršieho pečiva,knedlí,v pohode.Sú tam sacharidy,bielkoviny aj tuky (rastlinné aj živočíšne),je sa k tomu zelenina,čo chcete ešte,aby tam bolo?:-)
@radulienka veľmi pekne si to napísala :-) ja sem chodím kvôli novým a trochu iným receptom, ktoré vyskúšam a ak sa mi zapáčia, budem robiť častejšie. Pre bežné jedlá nepotrebujem chodiť na Varechu :-) na varechu chodím veľa rokov vždy som len pokukovala a doma podľa toho robila a ničím neprispela tak som sa rozhodla teraz......
@kukulienka71 , ďakujem Vám

Pridaj komentár k receptu: