Rožok, chleba, knedľa na rôzny spôsob
Autor receptu: sev111
tento recept robíme už X rokov, možno ho niekto poznáte pod iným názvom,u nás ho nazývame SRANDA na chleba, rožky či knedľu.....
Postup
- vajcia, syr, sojovú a worčestrovú omáčku , papriku mletú, mleté čierne korenie,cesnak cibuľa urobíme takú mäsu aby sa dala natierať na 1 stranu rožka, či chleba, alebo knedli
- takže takto nejak by to malo vyzerať a prichystáme si strúhanku do ktorej natretú časť vložíme po pritlačíme rukou aby to držalo po kope
- a pritlačíme rukou
- máme prichystané na vypraženie
- vypražiť len natretú časť!!!
- neháme na servítke popiť tuk a podávame u nás ľúbime zo zeleninkou a kečupom výber nehám na Vás želám dobrú chuť