15 minút
na 170-200 °C
na 170-200 °C
Postup
-
1
2,5dcl vody necháme uvariť spolu s 15dkg cery.Ked sa to uvarí tak to odstavíme z ohňa, necháme to zvlažnieť,pridáme 15dkg hladkej múky a dáme znova variť. (Dobre vymiešame,odstavíme a necháme zvlažnieť)
- 2
Potom pridáme po 2 vajcia na 3 krát a zakaždým musíme zamixovať.
- 3
Cesto natrieme na dobre namastené 2 plechy na tenko. (v horúcej rúre pečieme asi 15 min).Po upečení hneď zošuchnúť s plechu.
- 4
Pokým sa cesto pečie urobíme si plnku (puding) a použijeme na to: 6dcl mlieka 10dkg práš.cukru 2 zlaté klasy 1 vanilín.cukor
- 5
Ked je plnka (puding) hotová,necháme ju vychladnúť a potom ju roztierame an jednu vrstvu koláča a druhou vrstvou koláča to zakryjeme.A povrch koláča posypem práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Mne to chutilo tak ako pise Lucka asi preto nemam rada kupovane kremese.
Ten recept som ale niekde založila pri prerábke kuchyne. Veronika 353- môžem poprosiť o recept na plnku? Ďakujem