Roštenka s knedľou
Michal Škorec
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant v Bánovciach nad Bebravou, 20. septembra 2015
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant v Bánovciach nad Bebravou, 20. septembra 2015
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Roštenku nakrájame na plátky, sprudka opečieme a necháme dôjsť vo vyhriatej rúre asi 10 minút.
- 2
Fenikel opečieme na masle, pridáme kvasinkové pivo, tvaroh a varíme domäkka. Potom všetko rozmixujeme a dochutíme soľou a korením.
- 3
Rožky namočíme v mlieku. Pridáme vajce, soľ a korenie. Vypracujeme menšie knedle, ktoré potom varíme v slanej vode asi 30 minút a pred podávaním nakrájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@pcamaro , preco urazate autora receptu a nazyvate ho "majster šefkuchar" a "majsterko", ked o nom nic neviete? To, ze nereaguje okazmzite na komentare uzivatelov predsa neznamena, ze nie je dobrym kucharom. Vo vacsine pripadov, autori tychto receptov nesleduju reakcie na svoje recepty (z roznych dovodov).