Rizoto z hlivy ustricovej s grilovanou cuketou

redakcia - fotkaredakcia, 26. júla 2009
Rizoto z hlivy ustricovej s grilovanou cuketou
Foto: Pravda

Suroviny

300 100
1 2
1 strúčik
2 PL
100 g




Postup

  1. 1

    Do panvice, prípadne do woku dáme rozpáliť olivový olej, pridáme nakrájanú cuketu na štvrtinky, nakrájanú cibuľu a hlivu nakrájanú na rezance.

  2. 2

    Všetko spolu sprudka orestujeme a osolíme. Pridáme podľa chuti čili omáčku, sójovú omáčku a nakoniec spolu s dusenou ryžou aj nakrájané paradajky na polovice.

  3. 3

    Všetko zľahka premiešame a orestujeme. Podávame najlepšie s listovým šalátom a posypané hoblinami parmezánu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia