Foto: senoritka
Chutný a jednoduchý obed.
Postup
-
1
Kuracie maso nakrájame na rezančeky. Pokvapkáme olivovým olejom, osolíme a okoreníme. Starý chlieb alebo rožky nakrájame na kocky a tiež pokvapkáme olivovým olejom a opražíme. Rímsky šalát nakrájame na pásiky. Cherry paradajky prkrojíme na polovicu.
- 2
Dresing: Zohrejeme smotanu, do nej pridáme syr eidam, asi polovicu roztlačeného cesnaku pre lepšiu chuť a štipku oregana. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
- 3
Podávame v miske alebo v hlbokom tanieri. Najprv šalát, paradajky, krutóny, polejeme to dresingom a na vrch dáme kuracie maso.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu