Foto: zuzickaaa1
V obchode som objavila po dlhej dobe Rímsku brokolicu a nedalo mi ju nekúpiť. Chutí ako zmes karfiolu a brokolice. Odporúčam:)
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol a Rímska brokolica bok po boku:)
-
2
Klasický základ na polievku: na olivovom oleji necháme opražiť cibuľku a pridáme červenú sladkú papriku.
-
3
Nakrájanú zeleninu orestujem spolu s cibuľkou na prudkom ohni kôli tomu, aby si zachovala svoju chuť.
-
4
Zalejeme vodou, ochutíme koreninami podľa vlastnej chuti a necháme variť, až kým zeleninka nie je mäkká.
-
5
A takto vyzerá uvarená Rímska brokolica. Dobrú chuť :)
Diskusia k receptu