Foto: hyza
Komerčný recept
1
porcia
porcia
Postup
-
1
Párky krátko zohrejeme vo vriacej vode.
- 2
Žltú a červenú papriku nakrájame na pásiky a kaleráb alebo reďkovku na krúžky.
- 3
Zohriate párky vyberieme z vody, jeden rozrežeme a šikovní školáci z neho ľahko zostavia lietadlo.
- 4
Z papriky vyčarujeme slnko, z reďkovky zasa oblaky. Lietadlo poletí nad zelenými poliami z hrášku. Obrázok môžeme pripraviť aj z iných druhov zeleniny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Asi preto, ze ked sa podla rady redakcie vynecha "raw a mnamka" zostane len rychla a to nedava zmysel......
@amelie : Na úrad práce by som poslal zodpovedných za obsah tohto servra.
Ja to poopravím. Vzadu nie je krídlo, ale stabilizátor. To len preto, keby sa rozhodli poopraviť recept, aby tam nedali krídlo. To by pokazili ešte viac.
tak prečo nie?
Pláž by bodla aj nám, nielen párke, @marianne , no šak? :)
balené v ochrannej atmosfére
mäkký mäsový výrobok
baliaci plyn: dusík E941 a oxid uhličitý E290
Zloženie: kuracie mechanicky separované mäso 37 %, kuracie prsia 25 %, pitná voda, kuracie kože, jedlá soľ, maltodextrín, transglutamináza, arómy so zelerom, extrakty korenia, koreniny, extrakt aceroly
100g výrobku priemerne obsahuje: Energetická hodnota 848 kJ/204 kcal, bielkoviny 12,7g, tuky 16,2g, sacharidy 2g, soľ 2,1g.
Skladovať pri teplote: 0 až + 4 °C a relatívnej vlhkosti najviac 85 %
Po narušení obalu spotrebujte do 24 hodín. Výrobok nie je vhodný pre deti do 3 rokov.
Výrobca: HYZA a.s. Topoľčany SK 106 ES