SKONTROLUJTE SI SUROVINY. REDAKCIA Svieži, čerstvý, vláčny, famózny ríbezľový koláč.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Vymiešame si cesto z múky, masla, žĺtok a cukru. Nechala som asi 1O minút v chladničke a potom som ho poukladala do tortovej formy, do ktorej som dala papier na pečenie a po stene vymastila a poprášila hladkou múkou.
- 2
Poukladáme ríbezle, ak použijete mrazené tak POZOR, bez vody!!!
- 3
Vyšlaháme vajcia, cukor, smotanu, jogurt a vanil. struk. Vylejeme na ríbezle a dáme na 40 minút piecť pri cca 180 stupňoch.
- 4
Možno Vám bude príprava trvať aj menej času, ale ja som absolutny začiatočník v kuchyni, čiže neviem, či som Vám to aj správne podala. V každom prípade prajem veľa šťastia a o to viacej hladných krkov :)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu