tento recept robim najcastejsie lebo je lacny,lahky a chutny
porcií
príprava
Postup
-
1
rozdelime si do dvoch misiek zltka od bielkov a do zltok pridame cukor a miesame,potom pridame prasok do peciva a zase miesame ked je to dobre vymiesane tak z bielok uslahame tuhy sneh,potom pridame do tuheho snehu vymiesane zltka s cukrom a praskom do peciva,pomali miesame a pridavame muku po lyziciach a pomaly miesame pridame este olej ked je to vymiesane tak si vymastime plech a vylejeme cesto na plech a dame upiect na 180 stupnov.
- 2
urobime si puding zo zlateho klasu a mlieka a pridame cukor 3 a pol polievkovych lyzic cukru ked je puding hotovi vylejeme na upeceny korpus a nechame vychladnut.
- 3
ked je korpus s pudingom vychladnuti tak si urobime slahacku a potieme nim vychladnuty korpus s pudingom slahackov a postruhame nan horku cokoladu a je hotovy. dobru chut!!!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu