Rezy thuli

kamoska010 - bez fotkykamoska010, 18. mája 2011

tento recept robim najcastejsie lebo je lacny,lahky a chutny

35
porcií
45 min minút
príprava

Suroviny

5ks
5 lyzicky
5 lyzicky
4lyzicky
1L
2ks
1ks
1ks




Postup

  1. 1

    rozdelime si do dvoch misiek zltka od bielkov a do zltok pridame cukor a miesame,potom pridame prasok do peciva a zase miesame ked je to dobre vymiesane tak z bielok uslahame tuhy sneh,potom pridame do tuheho snehu vymiesane zltka s cukrom a praskom do peciva,pomali miesame a pridavame muku po lyziciach a pomaly miesame pridame este olej ked je to vymiesane tak si vymastime plech a vylejeme cesto na plech a dame upiect na 180 stupnov.

  2. 2

    urobime si puding zo zlateho klasu a mlieka a pridame cukor 3 a pol polievkovych lyzic cukru ked je puding hotovi vylejeme na upeceny korpus a nechame vychladnut.

  3. 3

    ked je korpus s pudingom vychladnuti tak si urobime slahacku a potieme nim vychladnuty korpus s pudingom slahackov a postruhame nan horku cokoladu a je hotovy. dobru chut!!!!

Diskusia k receptu

marienka44
@Kamoska010 ,v recepte je napisany aj olej a nespominas ho v texte. Ma sa pridat do cesta? Ja prasok do peciva pridavam do muky, aby sa rovnomerne rozmiesal. Kolko prasku do peciva treba v Tvojom recepte? Ked cely, mala si to vyznacit cislom 1. :-)
evanaaa
Ja tiež pozerám, taký netradičný postup - naopak, než zvyčajne, lebo najprv sa dáva múka s PDP ( do žĺtkov) a až potom sneh. Ale keď takto píšeš postup, asi je vyskúšaný. Len ten olej treba dopísať, či ide hneď do žĺtkov ?
kamoska010
ano tento recept mam uz odskusani a ten olej pridavame do cesta prepacte za neuplni postup




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia