Rezy Margot

michaela88 - fotkamichaela88, 14. októbra 2010

Tento recept som skúšala dnes prvýkrát, pretože som mala chuť na niečo čo som ešte neskúšala. A podarilo sa. :-)

25
porcií
20 minút
na 200 °C

Suroviny

2 hrnčeky
1 hrnček
1 ks
250 ml
1 ks
1 ks
1/2 hrnčeka
2 ks
1 ks
Plnka:
3 ks
180 g
1 sáčok
1 ks




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie zmiešame na cesto, spolu aj s postrúhanou čokoládkou Margot a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Dáme do predhriatej rúry piecť na 20 minút.

  2. 2

    Nad parou vyšľaháme vajcia s cukrom. Pridáme kakao a vanilkový cukor. Po vychladnutý rozmiešame s Palmarínom a natrieme upečený a vychladnutý koláč. Vrch posypeme Grankom alebo strúhanou čokoládou. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

garanco
Naozaj je to výborná rýchlovka, pečiem dosť často, nedávam šľahačku, dávam nie čokoládku , ale poriadnu 100gramovú čokoládu Margot. Navrch sa nemusí dávať ani plnka, niekedy stačí len čokoláda, alebo posypať práškovým cukrom. A rúru treba zapnúť hneď na začiatku prípravy cesta.
marikasu
už dlhšie sa chystám upiecť koláčik s čokoládou Margot, tak vyskúšam tento Tvoj recept, škoda, že si nepridala foto :-)
etulik
Tento kolacik poznam tiez, no bez plnky. Je vyborny a vyskušam aj s plnkou. V postupe na pripravu plnky mas napisane že pridame jakao, no v surovinach ho tam nemaš. Koľko ho tam dať? A mam kolačik na vikend...:-)
bababa
MICHAELA88 veľmi pekne dakujem, tento koláčik urobím zajtra. Už som o ňom počula, a teraz som ho aj objavila vo vareche. U nás bude mať zajtra premiéru a verím, že úspešnú.
zdezda
:-)))) aj naši ich majú radi, sú fakt chutné, mňam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia