Tento recept som skúšala dnes prvýkrát, pretože som mala chuť na niečo čo som ešte neskúšala. A podarilo sa. :-)
25
porcií
porcií
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
| 2 hrnčeky |
|
| 1 hrnček |
|
| 1 ks |
|
| 250 ml |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1/2 hrnčeka |
|
| 2 ks |
|
| 1 ks |
|
| Plnka: | |
| 3 ks |
|
| 180 g |
|
| 1 sáčok |
|
| 1 ks |
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie zmiešame na cesto, spolu aj s postrúhanou čokoládkou Margot a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Dáme do predhriatej rúry piecť na 20 minút.
- 2
Nad parou vyšľaháme vajcia s cukrom. Pridáme kakao a vanilkový cukor. Po vychladnutý rozmiešame s Palmarínom a natrieme upečený a vychladnutý koláč. Vrch posypeme Grankom alebo strúhanou čokoládou. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu