Foto: olinecka
Takto som dnes navarila,možno pre mnohých klasika ,ale u nás super obed.
50 minút
príprava
príprava
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karé bez kostí umyjeme pod tečúcou vodou osušime a nakrajáme na plátky,ktoré naklepeme na pracovnej doske z oboch strán.Boky narežeme asi na troch miestach,aby sa pri vysmážani neskrúcali,okoreníme,osolíme podľa seba.Obalime v hladkej múke ,vajíčku a strúhanke.
-
2
Na panvicu alebo do fritézy dáme olej ,ktorý nahrejeme bielka vyšľahame na tuhý sneh do ktorého budeme dávať obalené rezne.Vysmážame do zlatista z oboch strán.
-
3
Podávame zo zemiakovou kašou a prílohu si zvolíme podľa seba,prajem dobrú chuť.
Diskusia k receptu