Foto: kajusiqq
Tento recept bol predtým podľa hradného kráľa no troška som sa don pustila a tak je už môj:)Recept je výborný obalený v syre:)...keďže dávam Zobraziť celý popisTento recept bol predtým podľa hradného kráľa no troška som sa don pustila a tak je už môj:)Recept je výborný obalený v syre:)...keďže dávam viac syru ako chlebíka:).... podľa chuti môžme do vajíčka pridať naríklad zázvor alebo chilli:)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso naklepeme a posolíme
-
2
Zo žemle odkrojíme kôrku a vnútro pokrájame na malé rezančeky.Dáme na plech do predhriatej rúry a vysušíme...
-
3
Zatiaľ si postrúhame syr. rezančeky vyberieme z rúry a premiešame s postrúhaným syrom.
-
4
Z vajec,mlieka,múky a soli vymiešame husté cesto
-
5
Rezne obalíme v múke,cestíčku a nakoniec v zmesi žemľových rezančekov so syrom(čím viac syra tým lepšie)...:))
-
6
Pomaly ich vyprážame v rozohriatom oleji dozlatista:)))(do oleja možme pridať mrkvu aby sa nam olej nepálil:)
-
7
A tu je z bravčového mäska s viac chlebíkom :)
-
8
Môžme obaliť aj čisto iba v syre:)
@tatranocka , tie dve kolečká mrkvy by nepomohli,a k by sa vyprážalo viac rezňov alebo čoho, to by ich musela mať nachystaných viac, lebo aj tá mrkva sa spáli, treba ju vymieňať, môžu sa dať aj krúžky zemiakov, niekto radí posoliť olej.