Rezance s lososom, reďkovkou a so žeruchou

Mário Baumgartner a Igor Janiga
z Boutique Hotela pri Mlyne v Lozorne, 14. marca 2017
Rezance s lososom, reďkovkou a so žeruchou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
15 ks
2 zrelé
2 vaničky
 na posypanie
Na dresing:
6 PL
3 PL
2 PL
2 PL z olúpaného zázvoru




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny na dresing premiešame a necháme všetky chute prepojiť.

  2. 2

    Rezance uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale. Precedíme a prepláchneme pod studenou tečúcou vodou.

  3. 3

    Rezance rozdelíme na taniere, obložíme údeným lososom, reďkovky nakrájame na tenké kolieska a avokádo nakrájame na úzke pásiky. Všetko prelejeme dresingom. Nakoniec posypeme žeruchou a čiernym sezamom.

Diskusia k receptu

kukulienka71
neskutočne krásne to vyzerá na tanieri, možno sa raz odhodlám vyskúšať aj kombináciu chutí, zatiaľ som v rozpakoch:-)