Rezance s lososom, reďkovkou a so žeruchou
Mário Baumgartner a Igor Janiga
z Boutique Hotela pri Mlyne v Lozorne, 14. marca 2017
z Boutique Hotela pri Mlyne v Lozorne, 14. marca 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
|
|
150 g |
|
15 ks |
|
2 zrelé |
|
2 vaničky |
|
na posypanie |
|
|
|
Na dresing: | |
6 PL |
|
3 PL |
|
2 PL |
|
2 PL z olúpaného zázvoru |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na dresing premiešame a necháme všetky chute prepojiť.
- 2
Rezance uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale. Precedíme a prepláchneme pod studenou tečúcou vodou.
- 3
Rezance rozdelíme na taniere, obložíme údeným lososom, reďkovky nakrájame na tenké kolieska a avokádo nakrájame na úzke pásiky. Všetko prelejeme dresingom. Nakoniec posypeme žeruchou a čiernym sezamom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu